Olet täällä

Teuvo Turtiainen keilasi veteraani cupin voiton

Teuvo Turtiainen voitti torstaina pelatun Veteraani Cupin.

Päivän aluksi pelattiin Cupin neljäs kierros, josta kahdeksan keilaaja selvisi playoff-finaaliin.

Fiaalipelit pelattiin kahden sarjan tuloksesta veteraanitasoituksin. Puolivlieristä jatkoon selvisivät: Jussi Kivilehto, Hillevi Huhta, Teuvo Turtiainen  ja Kari Löfbacka.

Välierissä vastakkain pelasivat Jussi ja Hillevi. Ensimmäisen sarjan jälkeen peli oli lähes tasan 237-233 Hillevin hyväksi. toisessa sarjassa Hillevi teki kolmanteen ruutuun tyhjän ja perään vielä reiän. Jussi vastasi ysi paikolla ja teki perään triplan. Hillevi teki seiska ruutuun taas tyhjän ja siiten perään tuplan. Jusille tuli ysi ruutuun reikä ja Hilleville taas kymppiruutuun. Jussi teki vielä varmemmaksi vakuudeksi kymmppin umpeen ja sarja selvästi Jussille 232-176 ja koko peli 467-370

Toisessa välierässä Teuvo oli hienokseltaan johdossa koko ajan. Ensimmäinen sarja 219-191. Toisessa sarjassa Teuvolle tuli kolmanteen ruutuun reikä ja Kari pelasi puhdasta ja johti sarjan puolessa välin. Sitten Teuvo teki kuudennesta ruudusta alkaen kuuden jonon ja peli oli taputeltu, sarja 248-184.

Lopullisessa finaalissa vastakkain asettuivat siis Jussi ja Teuvo. Ensimmäinen sarja meni hieman tunnustellen, Teuvolle yksi tyhjä ja Jusille reikä. Sarja Teuvolle 218-197. Toisen sarjan Jussi aloitti triplalla ja Teuvo vastasi viiden jonolla paikolla ja tuplalla. Jusille paikko reikä, paikko ja sitten tripla. Teuvo teki ysi ruutuun ysi paikon ja peli oli vielä auki. Jussi ei saanut kymppiin enää jatkettua jonoa, vaan tuli tyhjä. Teuvo teki ehjän ja vei pelin ylivoimaisesti 479-428.

Voitto oli ansaittu, sillä Teuvon peli oli kohdillaan koko finaalin. Tulos puhtaana kuuteen sarjaan 1283.

Mitallistit: 1. Teuvo Turtiainen Rkm 89, 2. Jussi Kivilehto KalKe-90, 3. Hillevi Huhta BCI ja Kari Löfbacka Star Bo

Järjestäjä kiittää kaikkia osallistujia. Ensi kaudella taas uudestaan.

Tulokset linkeistä.

Vasemmalta: Kivilehto, Turtiainen, Löfbacka, Huhta

NELJÄNNEN KIERROKSEN TULOKSET

FINAALIN TULOKSET

Päiväys: 
31.03.2022 klo 20:15 - 30.05.2022 klo 20:15